ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Blog

18 May Πυροτεχνήματα για Γάμο
Ted 1 1829
Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας, θα πρέπει να είναι και η πιο εντυπωσιακή!  Γι' αυτό θα πρέπει να την εμπλουτίσετε φυσικά με Πυροτεχνήματα.   Ελάτε λοιπόν στο fire-ball για να οργανώσουμε μαζί α..
24 Apr Πυροτεχνήματα για εξωτερικό χώρο
Ted 1 847
Εάν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο τότε υπάρχουν δεκάδες επιλογές για να εμπλουτίσετε με χρώμα και λάμψη το πάρτι ή την εκδήλωσή σας. Είτε βρίσκεστε σε παραλία ή στον κήπο σας ή στη ταράτσα του σπιτιού σ..
11 Apr Πυροτεχνήματα για παιδικό πάρτι, οι σωστές λύσεις
Ted 1 763
Υπάρχουν πολλοί απλοί τρόποι να μπορέσεις να κερδίσεις την έκπληξη, τον θαυμασμό και τη χαρά των μικρών μας φίλων. Τα παράξενα χρώματα, οι κινήσεις και οι ήχοι φαίνονται πολύ πιο θεαματικά στα μάτια τ..
31 Mar Διαφορές μεταξύ νόμιμων και παράνομων πυροτεχνημάτων
Ted 1 2699
Καταρχήν θα πρέπει να αγοράζετε πυροτεχνήματα μόνο από καταστήματα που διαθέτουν ειδική άδεια για τη πώληση πυροτεχνημάτων. Μην προμηθεύεστε πυροτεχνήματα από πλανόδιους πωλητές.Τα καταστήματα πυροτεχ..
25 Mar Επηρεάζονται τα πυροτεχνήματα από τις καιρικές συνθήκες;
Ted 0 516
Ο νούμερο ένα εχθρός των πυροτεχνημάτων είναι η υγρασία. Θα πρέπει να προσέξετε που θα τα φυλάξετε ή θα τα τοποθετήσετε διότι αν έχει υγρασία ή βραχούν (π.χ. σε μια παραλία) δεν θα λειτουργήσουν σωστά..
13 Mar Απαιτείται ειδική άδεια για τη χρήση των πυροτεχνημάτων;
Ted 2 4137
Οι κατηγορίες F1,F2 και F3 που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν απαιτούν ειδική άδεια για τη χρήση τους. Πωλούνται και χρησιμοποιούνται ελεύθερα όλο τον χρόνο, τηρώντας πάντα τις οδηγίες χρ..
02 Mar Ποιες ηλικίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πυροτεχνήματα
Ted 0 1060
Τα περισσότερα πυροτεχνήματα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από ενήλικες άνω των 18 ετών.Για ηλικίες 14 ετών και άνω υπάρχει μια περιορισμένη λίστα πυροτεχνημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσε..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε Cookies για την αρτιότερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση. Με τη χρήση του παρόντος ιστότοπου αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.