ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Σχετικά μ' εμάς

ΔΩΡΕΑΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ Ως 3KG

Σας καλωσορίζουμε στο κόσμο του fire- ball.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα fire- ball.gr, είναι η εξέληξη μιάς οικογενειακής επιχείρησης, η οποία ιδρύθηκε περίπου πριν από 60 χρόνια. Ασχολούμαστε με την εμπορία Εποχιακών ειδών (Χριστουγεννιάτικα, Αποκριάτικα είδη, Πασχαλινά.....), Είδη Δώρων, Παιχνιδιών και τα τελευταία χρόνια και με τα Πυροτεχνήματα και τα Μπαλόνια. Η  αγάπη και το μεράκι μας γι' αυτά τα είδη αποδεικνύεται με τη πολύχρονη επιτυχημένη πορεία μας, με πρώτο μέλημα μας να καλύπτουμε τις ανάγκες για καλύτερα και φθηνότερα προϊόντα. 

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την επιχείρηση, να ενημερωθείτε, να συγκρίνετε και να επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, ανάμεσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει το κατάστημά μας.

Η δημιουργία του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος, υλοποιήθηκε κατόπιν όριμης σκέψης, πάντα με γνώμονα τις νέες τάσεις της αγοράς και των αυξημένων απαιτήσεων των πελατών γιά άριστα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Να είστε σίγουροι ότι το fire-ball θα είναι πάντα δίπλα σας, σε κάθε βήμα σε κάθε περιήγηση και σε κάθε συναλλαγή σας! Είμαστε πάντα πρόθυμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα. Αν τυχόν προκύψουν,(ο μη γένοιτο), κάποιες διαφορές, ή διαπιστώσετε κάποια λάθη μέσα στο site, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή και ώρα. Θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξηπηρετήσουμε!

Χρησιμοποιούμε Cookies για την αρτιότερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση. Με τη χρήση του παρόντος ιστότοπου αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.