ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Προσωπικά Δεδομένα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ Ως 3KG

Στην Ελλάδα, όπως και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει ειδική νομοθεσία που προστατεύει τα άτομα από την ανεξέλεγκτη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων. Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων είναι ο αρμόδιος φορέας για την εφαρμογή αυτής της νομοθεσίας (νόμοι 2472/1997 και 3471/2006).

Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση fire-ball επιθυμεί να συλλέγει προσωπικά δεδομένα σας προκειμένου να λάβει τη συγκατάθεσή σας για το σκοπό της αποστολής newsletters στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Για το σκοπό αυτό σύμφωνα με τα απαιτούμενα από το Γενικό Κανονισμό για τη προστασία των δεδομένων του αρ. 13, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα. 

Η επιχείρηση fire-ball διεξάγει ορισμένες δραστηριότητες επεξεργασίας στα προσωπικά σας δεδομένα που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου. Αυτό προϋποθέτει ότι θα αποθηκεύσουμε και θα χρησιμοποιούμε κατά διαστήματα τις προσωπικές σας πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμούς επικοινωνίας και διεύθυνση E-mail. Αυτές οι δραστηριότητες είναι απαραίτητες για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να σας στείλουμε ενημερωτικά emails στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας και να σας ενημερώσουμε για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού 2016/679 της 27ης Απριλίου 2016 (GDPR, κανονισμός για την προστασία των γενικών δεδομένων), με το εκτελεστικό διάταγμα 101/2018 της 10ης Αυγούστου 2018 που τέθηκε σε ισχύ από τις 19 Σεπτεμβρίου 2018 και δεδομένου ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία αποκλειστικά για τους προαναφερθέντες σκοπούς, με αυτό το πληροφοριακό σημείωμα, σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία που σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε.

Μέθοδοι επεξεργασίας
Τα δεδομένα θα υποβάλλονται σε επεξεργασία με τη συλλογή, επεξεργασία και σύγκριση δεδομένων. Οι δραστηριότητες δεν  διεξάγονται μέσω αυτοματοποιημένων και μηχανογραφικών διαδικασιών. Η όλη διαδικασία υποβολής και επεξεργασίας των δεδομένων σας θα λαμβάνει μέριμνα από εμάς.

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων 
 Ως μέρος αυτής της επεξεργασίας, τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται μπορούν να κοινοποιηθούν αποκλειστικά στους τεχνικούς και εμπορικούς μας συμβούλους, με μοναδικό σκοπό την απόκτηση των απαραίτητων πληροφοριών που ζητήσατε. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε άλλα μέρη εκτός αυτών που αναφέρονται εδώ, ούτε θα αποκαλυφθούν.
Τα δεδομένα σας θα είναι γνωστά αποκλειστικά από εμάς.   Το Δίκτυο διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Δικαιώματα του ενδιαφερόμενου μέρους
Σε σχέση με την προαναφερόμενη δραστηριότητα, θα μπορείτε να διεκδικήσετε τα δικαιώματα που προβλέπονται από το νόμο, μεταξύ των οποίων σας διευκολύνουμε να σας υπενθυμίσουμε:

Πρόσβαση στα δεδομένα σας

Διόρθωση ή Διαγραφή των δεδομένων σας

Φορητότητα των δεδομένων σας

Περιορισμός της επεξεργασίας των δεδομένων σας

Εναντίωση στην επεξεργασία των δεδομένων σας

Άρση  της συγκατάθεσης σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

    Για να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματά σας μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας στο κατάστημά μας, στην ταχυδρομική διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 88 Ξάνθη, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fire-ball.gr καθώς και να υποβάλετε, σε περίπτωση που θεωρήσετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει τον ισχύον δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@dpa.gr

    Τα δεδομένα σας είναι πάντα στη διάθεσή σας.