Εάν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο τότε υπάρχουν δεκάδες επιλογές για να εμπλουτίσετε με χρώμα και λάμψη το πάρτι ή την εκδήλωσή σας. Είτε βρίσκεστε σε παραλία ή στον κήπο σας ή στη ταράτσα του σπιτιού σας τότε όλος ο κόσμος είναι οι θεατές σας! Εδώ θα βρείτε μια γκάμα πυροτεχνημάτων σε οικονομικές τιμές για να δημιουργήσετε ένα σόου αποκλειστικά για εσάς!

Με το άναμμα ενός φυτιλιού έχετε ένα πρόγραμμα εναέριων πυροτεχνημάτων σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τη πλούσια ποικιλία μας διάφορα πακέτα όπως το Dennis, Lily Magnolia, Golden Star, Professional Series και άλλα πολλά. Τα πακέτα είναι απόλυτα ασφαλή εφόσον τηρήσετε τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στη συσκευασία τους.

Εάν ο χώρος δεν σας επιτρέπει εναέρια πυροτεχνήματα, εναλλακτικά μπορείτε να τοποθετήσετε επίγεια σιντριβάνια κατά μήκος της τζαμαρίας ή του τοίχου και να δημιουργήσετε ένα φλεγόμενο τείχος. Τα σιντριβάνια παράγουν πήδακες από σπίθες σε ύψος 1-3 μετρών.

Στο κατάστημα μας Fire-Ball στην Ξάνθη στην οδό 28ης Οκτωβρίου 88 μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε τύπο πυροτεχνήματος για κάθε περίσταση και εκδήλωση. Θα σας συμβουλέψουμε για την ασφαλή και σωστή χρήση του, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε ή εναλλακτικά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 25410 22991. Και φυσικά μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν από το διαδικτυακό μας κατάστημα https://www.fire-ball.gr/.