ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Επιστροφή χρημάτων

ΔΩΡΕΑΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ Ως 3KG

 100% Επιστροφή Χρημάτων 

Γνωρίζουμε ότι μερικές φορές το προϊόν που έχετε παραγγείλει απλά δεν είναι σωστό, ή έχει ανοιχτεί ή καταστραφεί κατά τη παράδοση... οπότε όποιος και αν είναι ο λόγος, προσφέρουμε στους πελάτες μας εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100%,

Αν θέλετε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε προϊόντα, μπορείτε, εφ' όσον τα δεχόμαστε πίσω στην αποθήκη μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης σε κατάσταση μεταλλαγής.

Θα πρέπει λοιπόν να συμπληρώσετε προσεκτικά τη φόρμα Επιστροφή προϊόντων για να ζητήσετε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προίόντων (Α.Ε.ΕΠ.)

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν θα καλύψουμε το κόστος επιστροφής προϊόντων εκτός αν τα προϊόντα είναι ελαττωματικά, έχουν καταστραφεί ή παρέχονται λανθασμένα. Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα επιθεωρούνται όταν τα παραλάβουμε. Αν ένα προϊόν επιστραφεί σε κατάσταση που θεωρούμε ακατάλληλη για μεταπώληση, δεν θα επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων και θα σας το επιστρέψουμε.


Χρησιμοποιούμε Cookies για την αρτιότερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση. Με τη χρήση του παρόντος ιστότοπου αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.