Οι κατηγορίες F1,F2 και F3 που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν απαιτούν ειδική άδεια για τη χρήση τους. Πωλούνται και χρησιμοποιούνται ελεύθερα όλο τον χρόνο, τηρώντας πάντα τις οδηγίες χρήσης και τις αποστάσεις ασφαλείας που αναγράφονται στη συσκευασία τους.

Ωστόσο υπάρχει η κατηγορία F4 (Επαγγελματικά Πυροτεχνήματα) που για την αγορά και τη καύση τους απαιτείται ειδική άδεια απο την Αστυνομία και έμπειρους τεχνικούς καύσης (τους οποίους διαθέτουμε) και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα τα βρείτε με τη σήμανση "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ" και "ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ"

Στο κατάστημα μας Fire-Ball στην Ξάνθη στην οδό 28ης Οκτωβρίου 88 μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε τύπο πυροτεχνήματος για κάθε περίσταση και εκδήλωση. Θα σας συμβουλέψουμε για την ασφαλή και σωστή χρήση του, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε ή εναλλακτικά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 25410 22991 ή 6945001006. Και φυσικά μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν από το διαδικτυακό μας κατάστημα https://www.fire-ball.gr/.