Καταρχήν θα πρέπει να αγοράζετε πυροτεχνήματα μόνο από καταστήματα που διαθέτουν ειδική άδεια για τη πώληση πυροτεχνημάτων. Μην προμηθεύεστε πυροτεχνήματα από πλανόδιους πωλητές.

Τα καταστήματα πυροτεχνημάτων διαθέτουν ειδικές άδειες και εγκρίσεις κυκλοφορίας τα οποία πιστοποιούν ότι τα πυροτεχνήματα που διαθέτουν στην αγορά είναι ασφαλή, νόμιμα και επιτρεπόμενα.

Η διαφορά των νόμιμων και παράνομων πυροτεχνημάτων είναι μόνο μια! Τα παράνομα πυροτεχνήματα ευθύνονται για τα ατυχήματα που ακούμε κατά καιρούς να συμβαίνουν.

Τα νόμιμα πυροτεχνήματα, τα οποία προμηθεύεστε μόνο από καταστήματα πυροτεχνημάτων, έχουν περάσει από πολλαπλούς ελέγχους, αναγράφουν στα Ελληνικά τις οδηγίες χρήσης και πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας.

Στο κατάστημα μας Fire-Ball στην Ξάνθη στην οδό 28ης Οκτωβρίου 88 μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε τύπο πυροτεχνήματος για κάθε περίσταση και εκδήλωση. Θα σας συμβουλέψουμε για την ασφαλή και σωστή χρήση του, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε ή εναλλακτικά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 25410 22991. Και φυσικά μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν από το διαδικτυακό μας κατάστημα https://www.fire-ball.gr/.