Υπάρχουν πολλοί απλοί τρόποι να μπορέσεις να κερδίσεις την έκπληξη, τον θαυμασμό και τη χαρά των μικρών μας φίλων. Τα παράξενα χρώματα, οι κινήσεις και οι ήχοι φαίνονται πολύ πιο θεαματικά στα μάτια των παιδιών παρά στα δικά μας. Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές για να κάνετε τη διαφορά με οικονομικές λύσεις στο παιδικό πάρτι που διοργανώνεται.

Αν βρίσκεστε σε εσωτερικό χώρο στολίστε τη τούρτα με ηλεκτρικές πεταλούδες ή σιντριβανάκια, πυρσούς τούρτας. Τα μικρά πυροτεχνήματα αυτά είναι κατασκευασμένα για να παράγουν σπίθες σε χαμηλό ύψος για περίπου ένα λεπτό χωρίς να δημιουργούν καπνό ή υπολείμματα.

Τη στιγμή της κορύφωσης του πάρτι χρησιμοποιείστε κανονάκια κομφετί ή με κορδέλες. Οι κορδέλες είναι προτιμότερες αφού είναι μονοκόμματες και έτσι δεν απαιτούν καθαρισμό όπως τα κομφετί ή ο χαρτοπόλεμος και απομακρύνονται εύκολα. Επίσης, τα παιδιά συνηθίζουν να παίζουν με αυτές όταν ριφθούν.

Αν τα παιδιά είναι άνω των 14 δώστε τους ατομικά πιστολάκια χαρτοπόλεμο που πετάνε σερπαντίνες πατώντας τη σκανδάλη, κάνοντας ένα μικρό σκάσιμο.

Σε εξωτερικό χώρο τοποθετείστε σιντριβάνια κώνους επίγεια. Αυτά παράγουν πίδακες από σπίθες σε ύψος 1-2 μέτρων και είναι ασφαλή εφόσον τα ανάβουμε σε απόσταση 5-8 μέτρα από τα παιδιά. Αν το πάρτι είναι μέρα χρησιμοποιείστε μπαλίτσες καπνού που ανάβουν και δημιουργούν σύννεφα από χρωματιστούς καπνούς.

Άλλο ένα εντυπωσιακό ασφαλές εφέ με κρότο είναι το κράκλινγκ το οποίο βγάζει ήχους και λάμψεις για διάρκεια δύο λεπτών στο έδαφος και μπορεί να τοποθετηθεί 3-4 μέτρα μακριά από τους μικρούς μας θεατές.

Στο κατάστημα μας Fire-Ball στην Ξάνθη στην οδό 28ης Οκτωβρίου 88 μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε τύπο πυροτεχνήματος για κάθε περίσταση και εκδήλωση. Θα σας συμβουλέψουμε για την ασφαλή και σωστή χρήση του, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε ή εναλλακτικά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 25410 22991. Και φυσικά μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν από το διαδικτυακό μας κατάστημα https://www.fire-ball.gr/.